Waarom schapenvachten goed zijn voor uw gezondheid

Schapenvachten verlichten pijn in uw lichaam. 
Wanneer u op een schapenvacht ligt of zit wordt de druk in uw lichaam gelijkmatig verdeelt over de vacht. Dit komt doordat elk wolhaar of elke vezel een driedimensionale spiraalvormige krimp bevat die werkt als een miniatuurveer. Door de druk van het lichaam te absorberen, ontlasten schapenvachten de ledematen om pijn te verlichten.

Schapenvachten reguleren je lichaamstemperatuur.
De natuurlijke temperatuurregulerende eigenschappen van wol helpen om de warmte te verminderen wanneer het te warm is en om de warmte te verhogen wanneer het te koud is. Dit kan de bloedcirculatie helpen te bevorderen.

Schapenvachten verminderen wrijving en ongemak.
De buitenste laag eiwit op een wolvezel is erg glad, waardoor schapenvachtvezels gemakkelijk langs elkaar kunnen bewegen. Dit betekent dat wanneer u op een schapenvacht zit of ligt uw huid minder weerstand ondervind van het oppervlak.

Schapenvachten houden vuil en bacteriën tegen.
Schapenvacht is van nature bestand tegen de groei van schimmels, huisstofmijten en bedwantsen. De schapenvacht is van nature vochtafvoerend en ademend van eigenschap. Hierdoor wordt de hete en klamme omgeving vermindert waarin bacteriën het best gedijen.

Schapenvachten zijn hypoallergeen en kalmeren de huid.
Schapenvachten bevatten een stof genaamd lanoline die vergelijkbaar is met die in de menselijke huid. Het is vriendelijk voor een gevoelige of ontstoken huid, dus velen denken dat het kan helpen om huiduitslag of huidaandoeningen zoals eczeem te verzachten. Synthetische schapenvachten hebben deze eigenschap niet.

Schapenvachten zorgen voor een goede nachtrust.
Vanwege een combinatie van de bovenstaande redenen kan slapen op een schapenvacht je helpen om een ​​betere nachtrust te krijgen. Het helpt het microklimaat rond onze bedden te reguleren, en verhoogt het comfort en de ondersteuning.

Foto van ______jet