Noordschaap is ontstaan met het idee om de hoogste kwaliteit schapenvachten te leveren voor de laagste prijs en hier zijn wij trots op. 

Geïnspireerd door het Noorse landschap en zijn oorspronkelijke bewoners de Vikingen. Zagen wij dat schapenvachten en dierenhuiden al eeuwen gebruikt worden voor warmte en comfort. Al snel kwamen wij op de naam Noordschaap. Wij wilde de warme en comfort die schapenvachten en dierenhuiden al eeuwen boden terughalen naar de hedendaagse tijd.

Met visie op kwaliteit zijn wij opzoek gegaan naar verschillende looierijen verspreid in Scandinavië en Oost-Europa. Vervolgens hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van deze looierijen om de ideale partners te vinden. Onze partners moesten voldoen aan een aantal eisen en zo zijn al onze vachten ecologisch gelooid, zijn al onze vachten een restproduct van de vleesindustrie, wat betekent dat geen enkel dier is geslacht voor zijn vacht en zijn al onze vachten van hoogwaardige kwaliteit. 

Doordat wij direct bij de looier inkopen kunnen wij naast de hoogste kwaliteit ook de laagste prijs bieden en dit werd dus snel ons tweede doel. Koopt u bij Noordschaap een vacht dan bent u verzekerd van een lage prijs, voor een hoge kwaliteit vacht en zult u jaren kunnen genieten van de comfort en warmte die uw vacht biedt.