Bedenktijd/Retour

Het kan voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Misschien bevalt het product niet, of wellicht is er een andere reden waarom u de bestelling niet wenst te behouden. Wat uw reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden.

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. U ontvangt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, terug. De kosten voor het retourneren van het product van uw adres naar de webwinkel zijn echter voor uw eigen rekening en bedragen €6,95 per pakket. Als u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle meegeleverde accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer te worden geretourneerd.

Indien het product beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij retourzending.

Product Ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen enkel probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@northsheep.com. Echter, de kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw eigen rekening.

Verkeerd Bezorgadres Opgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen proberen de bestelling nog voor u te wijzigen.